Я намагалась вирватись на волю

Я намагалась вирватись на волю,
Від того, що так серцю заважа.
Я просто не хотіла більше болю,
І щоб так сильно плакала душа.

Приспів:
Некохана, не твоя,
Вже не разом ти і я,
І більш не будем.
Все ще в серці почуття,
Та немає вороття,
Чужі ми люди.

Я намагалась вирватись на волю,
Летіти птахом вище неба в такт.
Триматись щастя сильно так рукою,
Любов моя, неначе той маяк.

Я просто хочу вірити у диво,
Коханням насолоджуватись знов.
І не шукати те, що так мінливо,
І відчувати крила ті немов.


Рецензии