Наперекiр вiтрам i болю

Все, що було – забуду,
Все, що було – відпущу.
Вільно дихати буду,
Просто в обличчя дощу,
Більш не тобою живу.

Приспів:
Наперекір вітрам і болю,
Більш не піду я за тобою,
Більш не відкрию тобі душу
Ніколи я.
З полону вирвуся на волю,
І не зігріюся тобою.
Тебе любити не примушу –
Без вороття
Відпущу це почуття.

Пам'ять зітре все зайве,
Переболить, відгуде.
Вірю в яскраве "завтра",
Минуле, як сон пройде,
І хай все йде, як іде.


Рецензии