Я не покличу щастя не мое

Я так щастя хотіла,
За ним птахом летіла,
Трималася висоти.
Я так вірила в диво,
Доля тихо мінливо
Знов будувала мости –
Там, де я і ти.

Приспів:
Я не покличу щастя не моє,
Я не відчую, що не близько серцю.
Тобі віддам усе, що в мене є,
Твоя любов моєю повернеться,
В душі моїй красиво відгукнеться.

Я не знаю, як треба,
В тобі моя потреба,
Все, що я маю – це ти.
В серці тихо надія,
Оксамитова мрія –
Там два зійшлися світи,
Там твої сліди.


Рецензии