Другий вiдвертий сонет

В кафе в кімнаті ми були останні,
Тож часом не  обмежені були.
Лежала, як ягниця на закланні.
Блудницю непереливки трясли.

Йому я віддавалась, як востаннє
Дають перед розлукою. Коли ж,
Як не тепер, в нестримнім почуванні,
Відкритись сплячі навички могли.

Це так змагалися інстинкт гетери
Й неперевершена його майстерність,
Аж поки він мене не зупинив.

І дивувалась я: яка я стерва
І прости-Господи, що в тріх повергла
На плаху пристрасті невинні сни.   


Рецензии