Побажаня русской Украине!

Як би ш, с Украiнu, дув вiтер, теплий,
То, ранки - добрими б - були.
I вперше сiчня, у ялинки,
Ми би, друг друга, всi, знайшли:
Веселыми, щастливими!

Бажанья вам, здоровя - вам!
На Новий рiк, не забувати,
Россiйской мовой - розмовляти...

Бо, я, украiнску, любя,
Всешь, Москалiвку с Дiканiвкой,
Як Гоголь-Моголь, в декабрях,
Що в канделябрах( рельсы- шпалы),

С Октябрьской, по заводскiм,
На русской мовi - вспоминаю,

Чого i вам усiм, як друзям,
Не съiхалы б - хтось, десь-то - сглузду...

На вiки, на сердця, усiм,
Як скорость мислi, в простотi,
Та с чувством, с толком - висшiй смак,
Добра - полётом, с язика...

Всёго, всёго... i  - на вiка!!!
Повсiгда ваша, Харькiвянка,
Украйно-русска, жiночка, Титянка!!!


Рецензии