Вiдвертий сонет

В обіймах бізнесмена я замерзла,
А з цим упріла - гаряче було.
І там, і тут отримала належне,
А більшого і бути не могло.

Людина заздриться на протилежне.
Живеш достойно - мрієш западло.
Себе тримаєш завше в певних межах,
А сниш зірватись так, щоб понесло.

І правило неписане, приватне
Нам дозволяє звичаї ламати.
Подеколи нам корисне воно.

Моє ж не стало діяти зарано
І не дало натішитись цим паном,
А то й піти в життя з ним заодно.


 


Рецензии