На руках у Рiздва
Там де солодко, затишно - край дітлахів
Там де мрії кружляють усюди в вітрах
Рукавичні обійми - нащадки смаків
.
То є сенси родинні мов звички - гучні
Вони досить відверті, гостинні, лялькові
Маєш подумки мрії-дива, то іди
У життя все одно прикордонні закони
.
Відчуваю ті доторки, думки, любов
Хтось несе, ну а хтось не очікує - мріє
Ну, а потім кладуть... чиїсь руки... мов шовк
Під красуню ялиночку. Хто ще зігріє?
.
Стукіт серця у тиші. Чекаю. Не сплю
Невеличкий камін зігріває та кішка
Не знаю, вона якась дивна. На ім‘я Дар‘ю
Може все те наснилось? Мій Бог, чиясь ніжка
.
Ой, пильно вдивляється зелене око
Здригаюся мовчки. Помітно? Та ні
Полосата піжама. Хлопчина...
- Єгорко!
Синочок? Прокинувся? Так, це - тобі!
.
Прощавайте, мене швидкоруч роздягли
І тримають, і крутять і ніжно шепочуть
Мерщій по домівках шукати свої!
Але ж я до хлопчини. На руки. Бо хочуть
Комментарии: 3
Александр Ермоленко
·
Свидетельство о публикации №121122605253