Узрушанасць пачуццяу

   УЗРУШАНАСЦЬ
 
   ПАЧУЦЦЯУ

   МАТЧЫН ЖЫЦЦЕВЫ
     ЗАСЛОН-ПАРАСОН

   Празрыстыя ранкi,
   Ружовыя промнi.
   Твае калыханкi
   Зауседы нам помнiць.

   И я напявала
   Дачушцы,сыночку
       на сон,
   Ох,МАТЧЫН ЖЫЦЦЕВЫ
   ЗАСЛОН- ПАРАСОН.

   У памяцi вечна
   Матулiны вочы i
     рукi,
   Мамачка!
   У мяне ужо унукi.
   


Рецензии