Вьюга...

Віхола..Віхола..на Санях приїхала..Вже закидало Поріг..Всюди біло..Всюди Сніг..З Вечора..й до Ранку..Стугонить на Ганку.Стиха підвиває...пісеньку співає..Ой...співає ..підвиває...Двері й Вікна замітає Не пускає погуляти..А шепоче.."Нумо спати..ой як добре спати..Віхолу качати"..Віхолу качати..Пісеньку співати..-"Ой..ходить Сон...Коло Вікон..а Дрімота коло Плота"..Віхолу..Віхолу..принесло на Втіху Нам...


Рецензии