Пiд час гулянки все може бути!
на корпоративi.
Открилося метро...
Це ж яка зараза,за
нiч метро в селi
викопала?!"
Гумор з "Однокласникiв"
Це на сьомий день
нашоi с кумою
гулянки було!
Мабуть ми тодi,с
пятьма
приблудними
мужиками,вирили в
селi метро...
Свидетельство о публикации №121122502915