час забувати про себе, надходить Р здво

час забувати про себе, надходить Різдво,
є сотні днів для себе і кожного.
лише тепер моє єство
знаходить смисли у порожньому
ані минуле ні майбутнє,не замінило дивний день,
єдиний в світі абсолютний-
Месії день. і зріє Сонця божество, за обрієм ген - ген,
я знаю, що мій дух безсмертний,
хоча і розчинилась б вщент


Рецензии