Про перший секс

Мені п`ятнадцять і йому п`ятнадцять,
І вища сантиметрів на дванадцять
За нього я, та байдуже нам, бо
У нас любов (вірніше, гра в любов).

Як чоловік мій хлопець ще зелений,
А я вже жінка: місячні у мене.
Цього не знає він - це мій секрет.
Він у дитинстві ще перебуває
І хоче винайти велосипед.
І раптом він мене випереджає.

Сказав: пройшов він на дорослість тест -
З десятикласницею в нього секс.

Це зрада, навіть якщо це неправда.
Я мушу покарати свого гада,
Діждатись вибачень і клятв, та все ж
Пробачити йому, а далі - секс.

Була первинка, втрачена невинність,
А я й не знала, що була невинна.
І зле було, був біль і кров була.
Про кров подумала, що менструальна,
Про біль, що він звичайний при зляганні
І доля жінки в шлюбі конче зла.

Ну що ж, раз так, без сексу обійдуся
І житиму самітно, як бабуся.


Рецензии