Жагъанач ви жаваб, диде
Атанва къе ширин диде.
Гана за ваз шумуд суал ,
Жагъанач ви жаваб, диде.
Кьакьан къванцел элкъуьрна гъил,
Шикилдални ч/агай иер.
Зи накъвари кьежирна чил,
Акур ч/авуз сефил вилер.
Мекьизват/а диде ,яраб ?
Мад гузва за жуван суал,
Ават/а ваз гьана азаб,
Ат/анат/а яраб ви т/ал?
Са жавабни жагъанач заз,
Вилерайни янух, сефил.
Кьил агъузна , рик/ни зурзаз,
Къужахна за а ви шикил.
Къени хьурай эхират-к/вал,
Чан заз дуьнья гайи инсан.
Кьезил хьурай сурун суал,
Т/алабна за, къужахна къван.
Свидетельство о публикации №121122406835
Фатимат Османова 24.12.2021 23:20 Заявить о нарушении