Цикада

Зроби ці кроки,
Не залишаючи слідів,
Перетворись на тінь тіні,
Неримоване надвечір'я,
Очищену фотонами воду,
Невагомий сніг,
Вогонь ароматичних паличок,
Красу незліченних піщинок Середземного моря,
Глибину ночі в свіжому, незвіданому місті,
І нехай живе твоє тіло, змінюючи імена,
А свідомість переходить з оболонки в оболонку, не втрачаючи досвіду.
Навчи себе бачити крізь стіни,
Чути коди мовчання,
Збережи в собі світло й темряву заради майбутнього,
Стань майбутнім - цифрами на екрані,
Літерами нових законів,
Нотами нечуваних ідей,
Логікою пояснення непоясненного
Та усвідомлення незбагненного.

Заради стихій та божественних вібрацій
Злети, як орли й цикади,
На частоті недосяжної величі
Й самовідданості безкраїх знань.

Політ над кордонами -
Крок до Акаші,

І твої тіні вийдуть з полону
Заради тріумфу Правди та Розвитку.


Рецензии