Люблю тебе моя КраIно...

 
 Люблю тебе  моя  КраIно, моя  ти  ненько!
 А що ж  з тобою  дIють люди  цI  дурненькI?
 РодючI землI, луги твоI зеленI та квIтучI,
 Без  жалю продають огидлим  ворогам I злючим.
 ПIсень  не чути бо сумнI бIдуют люди.
 Не сподIвались вони, що  зрадженими  будуть.
 Тепер на  наших землях чужеземцI танками  гарцюють.
 А запроданцI людей своIх нищуть та без жалю катують.
 Не довго будете  над нами ви знущаться.
 КIнець прийде и хунта згине  нам на щастя.
 Настане час вIдповIдальностI за злII дII.
 Настане  кара  вас за злочини земнII.


 
 


Рецензии