неофiти

Нам би зустрічі в різних містах
Із Старої Европи чи Нового світу
Нам би жити ось тут, не в думках
Не рядками того Заповіту
Нам би пити вино або ж чай
Нам би щиро як діти радіти
І частіше казати "привіт" та "прощай"
Нам би бути мов ті неофіти


Рецензии