Хокку. Каллиграфия. Haiku. Calligraphy

Literary projects “Poems in two languages” and “Photo haiku”.

Haiku “Calligraphy”

Learn diligently
Then will be easier life.
Art calligraphy

2021, Ksenia Mira

Литературные проекты «Стихотворения на двух языках» и «Фото-хокку».

Хокку «Каллиграфия»

Учись прилежно -
Тогда будет легче жить.
Каллиграфия

2021, Ксения Мира


Рецензии