Люты
У валёнкі ён абуты.
Дрэвы шэранем прыпудрыў,
На зямлю накінуў футра,
Вокны ветрам абдзімае.
Ён сумленнасці не мае!
На сябе надзелі дахі
Зверху снежныя папахі,
А стары бабулін плот
Пахіснуўся ў сумёт.
У халодныя часіны
Лепей топяцца хаціны.
Дзед Мароз малюе мне
Выцінанкі на вакне.
#зима #февраль #люты #холодно #природа #зимнийпейзаж
Свидетельство о публикации №121122201205
Дзякуй за цудоўны паэтычны партрэт Лютага!)
Люба Солошина 22.12.2021 21:30 Заявить о нарушении
Любовь Сивурова 24.12.2021 18:16 Заявить о нарушении