Кот Кузьма

Як надарыцца зіма,
Здаравее кот Кузьма,
Паступае мудра -
Уцяпляе футра.

Ходзіць на работу
Проста праз сумёты.
Кантралюе хлеў, амбар,
Як сапраўдны гаспадар.

Лье бабуля кіску
Малачко у міску.
Коцік спіць ля печы,
Грэе лапы, плечы.

Ў маразы і сцюжы
Кузя бодры, дужы.
Не трэба ватоўка,
Грэе загартоўка!
#зіма #жывёлы #коты #холодно #здоровье


Рецензии