Зайве вiдкинь

зайве відкинь і скупнися в одній  лише ніжності
все те забудь що не є безкінечною вірністю
руки підстав хай в долоні стікає мед радості
слухай...як вранці роса пада Божою милістю

слухай...тобі посила необ'ємна душа щастя мудрості
глянь на ті ріки безкрайні сердечної щирості
не пропусти у життя що холодне й не кається
іскра небесна із тим не гарячим не знається

роси...і роси...і роси...чарівні мелодії
то що повік не найдуть самі злющії злодії
Боже...мій Боже...мій Бог...хай же щастя умножиться
хай же серденько моє знову не розтривожиться

зайве відкину й піду по зірках душа вільная
плаття пошито з квітучих садів диво дивнеє
ноги не стануть в траву бо душа же не зважиться
іскра небесна...із нею що зле то не станеться


Рецензии
Спасибо за добрые ваши строки.

Сергей Лутков   22.12.2021 17:55     Заявить о нарушении
Спасибо, Сергей! доброй ночи!

Ангелина Длинка   22.12.2021 22:51   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.