Не мертвим бути, а живим

Як же важко народитись,
В безкінечній мерзлоті,
Від ваги проблем горбитись,
Що крила давить до землі.

За руку я схопив примару,
Притягнув, притиснув, полюбив,
Заглянув в очі – все розтало,
Як останній сніг після зими.

Взяв за плечі та спитався,
Чому втікаєш ти крізь пальці,
Не почув нічого я. Лиш дим.

Та як же боляче дивитись,
В світі духів опинитись,
Не мертвим бути, а живим.


Рецензии