Чэнечкеле роза

(Дочери  Г. с большим уважением и любовью)

Юлларын,да   чэнечкелэр   булу
Мине бер куркытмый:  шуны бел.
Синен, тормыш – чэнечкелэр аша
Шытып чыккан  РОЗА ГОЛЕДЕР.

Шушы чэнечкеле тормыш юлын
Бергэ кичеп,  бергэ барабыз.
Хокем иту ж,ин,ел , «дорес»   булып….
Сез чэнечке-хаталарны ж,ин,еп,
Бернигэ  карамый  чэчэк аткан
БАТЫР РОЗА  булып  карагыз!

21 январь 2021 ел


Рецензии