Бiлим лебедем

Тихий сум вита поряд з мріями,
ніч...горить зоря лиш надією,
розкажи, чому серце грається,
бо любов - вона заховається

Бо любов, вона заховається,
білим лебедем повертається,
незабутними  тими стежками,
у щасливу  мить, там де мешкала

Хоч зови її, а хоч прожени,
всі доріжечки заморожені,
і чия вина, знає білий  сніг,
бо пішла весна та посеред криг

...Розкажи, чому серце грається,
де розлуки біль розростається,
білий лебідь там, його в серце зір,
і його обняв, бо лиш так хотів
20.12.20г.


Рецензии
Хорошо, Очень хорошо!

Эдуард Неганов   21.12.2021 19:07     Заявить о нарушении
Спасибо, Эдуард!
Рада Вашему визиту!
С теплом и уважением!

Ангелина Длинка   21.12.2021 21:03   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.