Хтулдиз
Зи гьава, зи нефес ,зи к/валин девлет,
Зи мецел гъайиди ширин тир суьгьбет.
Вун я валлагь масан , ширин зи хтул!
припев:
Дидедин, дидедин ,-лугьуз ви т/вар кьаз,
Ширинди , вахъ галаз къугъваз
к/анда заз.
Дидедин , дидедин ,-рик/ин къене тваз,
Ви гьар са амални акваз к/анда заз!
Галат жедач диде югъ-йиф вав рахаз,
Къурбанд ийиз к/анда ширин чанни ваз
Дидедин уьмуьрни, дидедин аваз,
Вун я валлагь масан, ширин зи хтул!
Сл. Фатимат Османоаой
Поёт Фатима Аллахвердиева.
Свидетельство о публикации №121121901821
Спасибо, моя родная, талантливая сестра!!!!
Сельмина Курабекова 24.12.2021 22:19 Заявить о нарушении
Фатимат Османова 24.12.2021 23:23 Заявить о нарушении