Пет букви
ураган ти как описваш?
Какво ми става в сърце,
галоп ти как описваш?
Какво ми става с мечта,
на птица полет,
как описваш,
как събираш в шепа,
на сърца мечта,
дорде обичам теб
аз сричам.
Тоз плясък на крила,
мечти летящи,
и тоз писък на душа,
утра съзряща!
Какво ми става из душа,
в мечта към теб поела,
как на сърце ураган,
с пет букви ти описваш?
Свидетельство о публикации №121121808697