Повезло

Лист до мене із Гвінеї - наче потрясіння.
В спадщину отримав я мільйон.
Не дарма люблю банани, бо знайшлись коріння,
В Африці далекій, наче сон.

Пощастило, дуже пощастило,
Я ось-ось чекаю на мільйон.
Пощастило, дуже пощастило,
Заживу не гірше, ніж барон.

Щастя не одне приходить, стало більше друзів,
Про яких я навіть і не знав.
Закохались, все змінилось на життєвій смузі,
Ті жінки, яких я заміж звав.

Пощастило, дуже пощастило,
Я ось-ось чекаю на мільйон.
Пощастило, дуже пощастило,
Заживу не гірше, ніж барон.

Із роботи вже звільнився та заклав квартиру,
Адвокату гроші заплатив.
Та й до долі відчуваю я подяку щиру,
В планах є чимало перспектив

Пощастило, дуже пощастило,
Я ось-ось чекаю на мільйон.
Пощастило, дуже пощастило,
Заживу не гірше, ніж барон.


Рецензии