Про бабусю

"Бабусенько!" - "Що, втіхо моя ніжна?" -
"Скажи, чи ти була коли заміжня?" -
"Ні, не була". - "А хлопця не було
У тебе?" - "Був. Нагально вмер Павло". - 
"А секс з ним був?" - "Ні, сексу не було".

Задумалась я. Бідна моя, бідна!
Вік прожила, самітна та бездітна. 
Прийшла здогадка: "Ти мені нерідна?" 
Вона сказала: "Заспокойся: рідна".


Рецензии