Вахар довш мустафа ганижев

     ВАХАР ДОВШ           Мустафа Ганижев

Цхьаккха хьаде хац сона,
Йовсар я со дуне т1а.
Къаракъ пела курваьнна,
Сай эг1баьча укх керта.

Сесаг т1акхоач 1оттарца,
Йижа уллаш сомяьле.
Эхьхета сай дег1аца,
Къайла б1аргар хий даьле.

Фу дергда аз – са Даьла*?
Са декъад дега-керта.
Мичай молх сона яла,
Со кхетаргволаш х1аьта.

Сен бален да ер дуне,
Ший талбаш етташ хина.
Со ванна хад мукъане,
Ший гаргаш дунех йийна.
                18. 12. 2021 ш.


Рецензии