Ваша Музика

Ваша Музика

Я дивлюсь на Вас…
Ваші Очі…
Вони – дивовижні…
Вони, як Планети, що літають в Безкрайньому Космосі…

А Ваші Чарівні Пальці…
Вони бігають по Вашій Сопілці
З такою швидкістю,
Що я не встигаю їх наздогнати очима…
 
А Музика, що ллється
Чарівним Джерелом,
Що захоплює  мене у полон
Вашого Таланту…


Рецензии