Дещо про батькiв

Кругом у всіх дітей були батьки.
У мене - лиш бабуся.
Від батька - тільки прізвище, яким
Я зовсім не горджуся.

Від матері світлину зберегла.
Точніше - півсвітлини.
Цікаво, щоб розповісти могла
Відрізана частина.

Про батька говорити взагалі
Бабуся уникала:
"Зустріти щастя шанси замалі,
Бо доля неласкава".

Про матір - що такі в ряди годи
Трапляються. Велика
Дорога кличе їх. Тож назавжди
Одного разу зникла.




 


Рецензии