Святiй Великомученицi Варварi...

...кара ката люта була...
Ти ж Троянда пишно  цвіла!
І весь біль Ти перемогла...
І весь біль Ти перемогла...
І весь біль Ти перемогла...
кров Ти пролила...
...Ти ж Троянда пишно цвіла,
в вірі правій, в Бога в саду...
Кров Твоя святою була...
Кров Твоя святою була...
Кров Твоя святою була...
Катам на біду...
В вірі правій в Бога в саду!
В Благодаті Господа Ти!
І Його Кров, Кров на Хресті!
І Його Кров, Кров на Хресті!
І Його Кров, Кров на Хресті!
Вірою нести...
В Благодаті Господа Ти!
І не знає батько твій то!
І віддав він Дочку свою!
І віддав він Дочку свою!
І віддав він Дочку свою!
муки злі пройти...
І жорстокість, мов сліпота!
Бачить то Донбасу дитя!
Що дорога смерті не та!
Що дорога смерті не та!
Що дорога смерті не та!
Там злий дух вита!
І сьогодні наша сім'я,
Ні, не шепче! Світу кричить!
Не вбивайте, люди дитя!
Не вбивайте, люди дитя!
Не вбивайте, люди дитя!
Так Господь велить!


Рецензии
Стих ваш написан вами прекрасно.

Сергей Лутков   18.06.2022 09:52     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.