Каплiца

Капліца…
Ў дарозе доўгай прыпыніцца…
Душой самотнай прытуліцца…
Памаліцца…
За тых, хто толькі сніцца…
Каго ніколі не забыцца…



Фота: Валерый Вядрэнка (Рэспубліка Беларусь), апублікавана ў Facebook 11.12.2021


Рецензии