Б лий сн г на зеленому лист
зеленому листі…
Білий сніг на зеленому листі,
Несподівана, справді, краса…
Всі дерева, неначе в намисті:
Парки, вулиці і навіть
- ліса!
Білий сніг
на шапках та долонях,
Повернулася
круто на землю зима…
Білий сніг
- сивиною, на скронях,
Білі
квіти – до ніг, бо тепла вже нема!
Не літають, десь журяться бджоли,
Звідки ж меду, як квіти в снігу…?
Я не бачив такого у квітні,
ніколи:
Щоби сніг, по коліна, в зеленім лугу!
Чи природа
змінилася, люди причому,
Хто нам
скаже, повідає правду про це…?
Білий сніг – лише випадок, тут ні при чому,
Тільки все ж порошить, неупинно в лице!
20 квітня 2017 рік
Свидетельство о публикации №121121706802