зиму чекаю

Серед степу,серед гаю
Вітер зиму підганяє.
Віхола дме в спину.
Не треба й лозину.
Бігла полем завірюха,
Прихватив мороз ій вуха.
Вітер віяло підняв
Заметіль в танок погнав.
Вилупили очі зорі:
Ой хурделиця на дворі…
Вже й землі не видно…
Заметіль дме плідно.
Та не піду я до гаю.
Вдома зиму  почекаю.
Вдягли срібло вже ялинки…
На траві білі хустинки.
Серед степу, серед гаю
Свистить вітер : баю-баю.
Зима снігом засіває
Зі святами нас вітає.


Рецензии