про Ольгин день Ольгинську затоку
так сніжно від купав -
родимих плям од сонця,
що липень запалав.
На Ольгинській затоці
чудесна благодать,
як в сні і в ополонці,
як в сніжині латать.
На Ольгинській затоці
прозора і свята
здавен-давна і досі
тече жива вода.
Як музику - в долонці -
я чую: дзень, дзень, дзень.
На Ольгинській затоці
сьогодні Ольжин день.
---
за церковним календарем Ольгин день звісно 24 липня, в моїй історіі сьогодні...
Свидетельство о публикации №121121704908