Цвiли маки, маки рясно
цвіли та сміялись,
небеса блакитно- ніжні
маком засіялись...
Земля мати їх любила ,
Господа молила,
і до цвіту, і до серця
душу приложила...
А вони туп- туп по світу,
а вони лиш квітнуть,
а батьки цих ангелочків,
в Божій ласці кріпнуть..
Пошли Боже в Новім році
макам щастя - долі!
Поцілуй у маковочки
на свободи полі!
Миру! Миру нашим дітям
лиш Ти можеш дати!
А дорослим пошли пару
маком процвітати!
Рецензія на вірш Василя Гришкіна
"Господь целует в маковку младенцев"
Свидетельство о публикации №121121704568
счастья Вашему дому!
Ангелина Длинка 18.12.2021 20:26 Заявить о нарушении