Чистота природна

Смаковита ж ця перша
                доля чаю!
Та всі як для слова
досягайте третьої
Друга — для Бога
        і витягненості із звичаю
це Він очищатиме
     і оновлятиме
       ваші портрети

09.12.2021


Рецензии