Знайомство

"Ви теж митець?" - "Художник". - "Так я й думала". -
"Влад Сопільняк". - " Наталя Товстосумова". -
"Цікаве прізвище. Ви багатенька?" -
"Ні". - "Росіянка?" - "Ні, скоріш єврейка.
А вихована я як українка
Бабусею. Я - українська жінка". -

"Семітку як слов`яку сотворити
На полотні? Людина ви відкрита?" -
"Не дуже. До мистецтва ж маю приязнь.
Якщо Вам буде треба, то відкриюсь.
Лише, звичайно, маю бути певна,
Що не розпустите пліток про мене .
Тоді всю правду, голу й огрубілу,
Відкрию Вам, як лікареві тіло". -

"Пліток не буде, знати лиш повинні,
Що Ваша правда буде на картині.
Але я Вам поганого не зичу,
Тож буде трохи змінено обличчя".


Рецензии