Кохання

Кохання

Кохання - єсть воно на білім світі,
Воно у серці, променем горить…
І вже не ма без тебе, навіть миті,
Те почуття, через роки мене ятрить!
Кохання поруч, тільки ми далеко,
Навіки   доля    роз’єднала  нас…
І лиш листи, як білий чорногуз-лелека,
До нас летять у літку, восени, зимовий час!
Кохання гріє, та дає в житті надію,
Глибоку віру, що я знов тебе знайду…
Про тебе, я завжди, кохана мрію,
Ві снах, до свого щастя, зову йду!

16 грудня 2021 рік


Рецензии