Тiльки сонечко. Загадка

Тільки сонечко зійшло
У садочку цок та цок.
Він невтомний трудівник,
Працювати зранку звик.
Санітар він у садку
І для нього кращий друг.
Хто такий, як його звуть?
Може діточки назвуть?


Рецензии