Волонтери
Муз. М. Мотков Сл. М. Мотков
Україна! Україна! Україна!
Незалежна, Європейська, Світова,
Україна! Україна! Україна!
Віковічна, історична, видатна,
Україна! Україна! Україна!
Не вмирала, не вмирає і не вмре,
Україна! Україна! Україна!
Народ справжній, гідний, мужній, був і є
Волонтерський рух відомий – дійсний, праведний, значний,
Динамічний допоміжник в жорсткій, визвольній війні,
Рух незламний, ідентичний – добровольці й ЗСУ,
Захищають Батьківщину – рідну неньку чарівну
Приспів
«Волонтери», «Волонтери», «Волонтери»,
Героїчні, мужні «Кіборги» війни,
«Волонтери», «Волонтери», «Волонтери»,
України - батьки, доньки і сини,
«Волонтери», «Волонтери», «Волонтери»,
Вітчизняний, захисний громадський рух,
«Волонтери», «Волонтери», «Волонтери»,
Надзвичайний - бойовий козацький дух
Волонтерський рух спроможний, незрівнянний, дійовий,
Чинний рух, національний - Батьківщини «вартовий»,
Рух дієвий, автентичний – добровольці й ЗСУ,
Визволяють власну землю – дивну, славну, корінну
Волонтерський рух надійний, перевірений, міцний,
Добровольчий, добровільний, український, видатний,
Рух – славетний, знаменитий – добровольці й ЗСУ,
Боронять святу Державу – Незалежну, Світову
Волонтерський рух добротний - благодійний помічник,
Героїчний, неповторний, незрівнянний захисник,
Слава! Слава волонтерам, добровольцям й ЗСУ,
Слава! Слава Україні! Подолаємо війну!
Свидетельство о публикации №121121403805