Художник

До університету
Пішки хвилин п `ятнадцять.
На противагу себто
Малорухливій праці

Йду. Вітерець шепоче
Щось, без упину плине.
На протилежнім боці
Знову стоїть мужчина.

Вчора і позавчора
З чайною поряд. Щойно
З ним порівняюсь я - не
Сміливо якось гляне.

Хто він, не знаю - отже
Байдуже Йду, Проходжу.


Рецензии