Про тебе кажуть, що на правд виплекала сина...

13122021 1450

 
   Про тебе кажуть, що на правді виплекала сина...
 
   Де він?
   Послала по сусідах, позичить трошечки брехні.
 
   На вас чекала, гості дорогії...




Рецензии