Залишаeшся тiльки ти
вся така, як мені потрібна:
дуже світла і дуже рідна,
до якої вдалось дійти.
Залишаюся тільки я,
я – закоханий до нестями
в тебе, в щастя, що завжди з нами
і що зветься «Любов моя».
Залишаємось тільки ми –
дві утомлені неутоми,
ми, що прагнем сім'ї і дому,
бо – два посохи й дві суми...
Залишається тільки це –
ніжний дотик і ніжне слово,
і нічого, окрім любові
і цілунків в святе лице.
Свидетельство о публикации №121121303041