Наталя ван вна

Наталя Іванівна…
Допитлива дівчина, гарна дуже мила –
Любила понад все порядок і людей…
В законі бачила його потужну силу,
Цьому навчалася не рік, не один день!
Життя вдалось, його вершять «погони»,
Як свідки всіх досягнень, перезмін…
Життя - яскраво відтінилось на долоні,
Гаряче серце - лишилося без перемін!
Все для людей: їм душу, своє серце,
Уже й дочка її у всім наслідує, вторить…
Завжди у неї, відкриті кабінету двері,
Де наш Нотаріус: працює і творить!
Хай більше цих людей буде на світі,
Спрямованих до цілі, люди – як мета…
Для неї посмішки людей, як квіти,
Їй дякують за щире серце, неспроста!
І хай ще довго не сивіють твої скроні,
Та людям – серце віддає своє тепло…
Щастя людей, поглянь – як на долоні,
Ти серцем своїм бачиш, а не через скло!
Віталій Косенко
02 серпня 2018 року місто Токмак


Рецензии