Новий Р к вже п рнув у Зиму..

Новий Рік -вже пірнув у Зиму..Трійка білих летить Коней..Дуже швидко..пікантно ..зримо..Наближається Ювілей.І в Долонях Кришталь сміється..І пахуче терпке Вино.На коліна тобі проллеться..І запалить Серця воно..І Надії Ліхтар смиренно.Спалахне у твоїх Очах.І пручатиметься даремно..Ніжних Рук ...Білокрилий Птах..


Рецензии