winter s bite
whispers deceitful speeches so often
there outside window it's near absolute null,
he didn't come and you are in mourning
he's in a warm crib, wrapped in a plaid,
watching all shows on his home tv
he's made up excuse: he's old for his 30 years
and right now he don't give a damn who says what about him
but do not be sad, it makes sense to wait a bit
wait til the spring paints black the snow
when the cats on the roof start to nervously squeak
he will crawl himself to you, and then you yell him "NO!"
and then you will tell him "NO!" in your best dress
and then you will tell him "NO!" while you hold glass of wine
and then you will tell him "NO!" and ever so slightly caress
and then he's gonna learn what is winter's true bite
Чайф – Что такое зима
Яркое солнце за зимним окном
Лживые речи шепчет так часто.
Там за окном -32,
Он не пришел и ты так несчастна.
Он в теплой квартире, закутавшись в плед,
Смотрит по телеку все передачи подряд.
Он придумал себе оправданье, что он стар, ему 30 лет.
И в данный момент ему наплевать, что о нем говорят.
Но ты не грусти, есть смысл подождать,
Есть смысл дождаться, когда почернеет снег,
Когда коты на крыше начнут нервно стонать,
Он сам приползет, а ты скажи ему «нет».
А ты скажи ему «нет».
А ты скажи ему «нет» в своем лучшем платье.
А ты скажи ему «нет».
А ты скажи ему «нет» с бокалом вина.
А ты скажи ему «нет».
А ты скажи ему «нет» и тихонько погладь.
И тогда он узнает, что такое зима.
Свидетельство о публикации №121121108153