How kind are neighbors living in the Jungle
The elephants treat little elephants,
A monkey throws ginger off the branches,
to feed those creatures who have little trunk.
What kindness they expose and human feelings!
take care of the species, and the kids,
Altruism - when in Jungle I am meeting,
I will believe in kindnes and in peace.
A father-frog is saving fry so quickly,
when carrying to the water on his back,
he's calling mother, very loudly shreaking,
to throw for them to eat her caviar.
***
Какие в Джунглях добрые соседи:
Слон угощает маленьких слонов,
имбирь мартышка сбрасывает с веток,
для тех, кто хоботком не достает.
Какая доброта и человечность!:
Ухаживают, деток берегут.
Примеры альтруизма в Джунглях встретив,
Я снова верю в мир и доброту!
Мальков спасает папа-лягушонок,
таща их в воду на своей спине,
и маму вызывает - зов так громок,
чтоб сбросила икринки им к еде.
После просмотра передачи об острове Борнео. Сегодня по Культуре.
Сохранен размер - 5 стопный ямб.
Свидетельство о публикации №121121107915