Наречена...

Ой.. кружля Наречена Осені..Понад Києвом..над Дніпром..Життедайними миє Росами..Ніжки бісером..Серебром..Над Подолом ...та над Туманами..Над Хрещатиком Золотим..Над кленовими Океанами..Де осінній клубоче дим.Ой..кружля наречена Кралею..Білі ніжки Танком дзвенять..І бентежить очима карими..Чоловічу ..потужну стать..Ой...кружля Наречена Райдужно..Біла сукня..весільний Дим..І дарує осінне Радіо..Пісню..вірності...Молодим..


Рецензии