Наказание
да си с мен.
Сигурно е наказание
мечти
в тоз малък свят
да поберем.
Сигурно денят е къс
за таз съдба,
но нощта,
с теб нощ,
мечта безкрайна,
ритъм луд на сърца.
Сигурно е наказание
с мен деня.
Сигурно е страдание
с мен любовта.
Сигурно е терзание,
разбит
полет на сърца,
таз любов,
на душа наказание,
въздишка тиха
по мечта!
Свидетельство о публикации №121121106110